Terug

Volg Vandaag Inside

ROOD! Calvin Stengs moet razendsnel inrukken na onbeholpen overtreding

ROOD! Calvin Stengs moet razendsnel inrukken na onbeholpen overtreding

19 sep 2020, 19:24

De seizoenstart van Calvin Stengs is nog niet echt rooskleurig. De talentvolle aanvaller oogde flets in het Champions League-kwalificatieduel tegen Dynamo Kiev en in de openingswedstrijd in de Eredivisie mocht hij maar een kwartier meedoen.

AZ kwam vorige week niet in actie, omdat de wedstrijd tegen Utrecht werd verplaatst wegens het belangrijke Europese duel met Dynamo Kiev. De Alkmaarders beginnen de Eredivisie daarom vandaag thuis tegen PEC Zwolle en Stengs schiet in negatieve zin uit de startblokken.

De aanvaller kwam met een onbesuisde actie in op het been van PEC-verdediger Kenneth Paal. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük ontging het in eerste instantie, terwijl hij er pal voor stond. Gözübüyük werd overruled door de VAR en Stengs mocht na een kwartier spelen al gaan douchen.

De Alkmaarders staan momenteel met 0-1 achter door een doelpunt van Leemans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.