Terug

Volg Vandaag Inside

Ronnie Flex tovert liedje Amsterdam om tot Rotterdamse versie: 'De Kuip is mooier dan de ArenA'

Ronnie Flex tovert liedje Amsterdam om tot Rotterdamse versie: 'De Kuip is mooier dan de ArenA'

27 dec 2021, 12:18

Ronnie Flex besloot tijdens The Streamers het nummer Amsterdam van zanger Flemming om te toveren tot de Rotterdamse versie. 'De Kuip is veel mooier dan de ArenA', zong Ronnie Flex onder meer, wat de Feyenoord-fans uiteraard wel konden waarderen.

Naar de livestream van The Streamers in de Efteling hebben zondag 2,44 miljoen mensen gekeken. Volgens de organisatie is dat een evenaring van het kijkcijferrecord dat afgelopen april werd neergezet met het optreden op Koningsdag. Daarnaast werd er ook nog eens minimaal 500.000 euro opgehaald voor UNICEF. De show werd in meer dan honderd landen gestreamd.

De supergroep met onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Thomas Acda, Paul de Munnik, Ronnie Flex, Suzan en Freek en VanVelzen trad drie keer eerder op. Tijdens het optreden bij Paleis Noordeinde op 27 april keken ook rond de 2,5 miljoen mensen, dat was volgens de organisatie op dat moment het grootste publiek ooit voor een livestream-event.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.