Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo zegt dat hij met United speelt in duel met Rayo Vallecano

Ronaldo zegt dat hij met United speelt in duel met Rayo Vallecano

30 juli 2022, 00:02

Cristiano Ronaldo heeft een indicatie gegeven dat hij zal meespelen in de oefenwedstrijd van Manchester United tegen Rayo Vallecano zondag op Old Trafford. De Portugese sterspeler heeft nog geen wedstrijd gespeeld onder de nieuwe coach Erik ten Hag.

Ronaldo had zich eigenlijk begin deze maand in Manchester moeten melden bij de nieuwe hoofdtrainer. De 37-jarige aanvaller ontbrak de afgelopen weken, officieel vanwege "familieredenen". Engelse media meldden dat Ronaldo de clubleiding heeft gevraagd te mogen vertrekken, ondanks een contract dat nog een jaar doorloopt. De Portugees had afgelopen dinsdag een gesprek met Ten Hag over zijn toekomst.

Ronaldo suggereerde op Instagram dat hij in actie zal komen in het duel met Rayo Vallecano. In een reactie op een bericht van een fanpagina over hem, waarin het ging over zijn afwezigheid bij de oefenwedstrijd van Manchester United tegen Atlético Madrid zaterdag in Oslo, schreef Ronaldo 'Zondag speelt de koning'.

Manchester United had laten weten dat de spelers die niet zijn meegereisd in de selectie van 21 man voor het duel met Atlético, in actie zouden komen in de wedstrijd tegen Rayo Vallecano, "omdat anderen geblesseerd zijn".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.