Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo wordt mogelijk de tegenstander van Ajax in Champions League'

'Ronaldo wordt mogelijk de tegenstander van Ajax in Champions League'

26 aug 2022, 11:32

Het is nog altijd maar de vraag welk shirt Cristiano Ronaldo draagt na het einde van de transfermarkt. De Portugese ster wordt mogelijk de tegenstander van Ajax in de groepsfase van de Champions League. Napoli heeft zich namelijk officieel gemeld bij zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes. Dat meldt Tuttosport.

Technisch directeur Darren Fletcher, van de Italiaanse topclub, heeft al gesprekken gevoerd met trainer Erik ten Hag over een transfer van Ronaldo naar Napoli. Er wordt momenteel gesproken over een verhuurperiode voor een seizoen en dan zou Napoli-spits Victor Osimhen de omgekeerde weg bewandelen. Napoli wil naar verluidt wel een bedrag van honderd miljoen euro ontvangen voor de Nigeriaan, die sinds 2020 speelt voor de Gli Azzurri I Partenopei.

Volgens Tuttosport hebben The Red Devils ingezet op een verkoop van Ronaldo voor een bedrag van rond de 40 miljoen euro, zodat de vraagprijs van honderd miljoen euro voor Osimhen omlaag kan. Napoli heeft daar voorlopig geen oren naar en wil Ronaldo alleen op huurbasis halen zonder een verplichte optie tot koop. Bij een overstap van de Portugees naar Napoli, treft hij Ajax in de groepsfase van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.