Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo woedend om positieve coronatest: 'PCR IS BULLSHIT!'

Ronaldo woedend om positieve coronatest: 'PCR IS BULLSHIT!'

28 okt 2020, 15:49

Cristiano Ronaldo mist woensdagavond het treffen met FC Barcelona. De 35-jarige Portugees testte deze week opnieuw positief op het coronavirus, en moet daarom de Champions League-kraker tussen Juventus en FC Barcelona aan zich voorbij laten gaan.

Twee weken geleden werd bekend dat de Portugees besmet was met het virus. Daarna ging Ronaldo in quarantaine. Hij testte opnieuw positief en dat stoort hem mateloos. Ronaldo plaatst op

een foto van zichzelf en schrijft: 'Ik voel mij fit en gezond. Hup Juve!'. Het zit Ronaldo hoog want de sterspeler besluit ook nog een reactie achter te laten. 'PCR IS BULLSHIT', doelend op de keel- en neusslijmtest die wordt gebruikt om het coronavirus aan te tonen. Ronaldo heeft meer dan 241 miljoen volgers op Instagram. De opmerking heeft hij later weer verwijderd.

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, de twee eeuwige rivalen en de grootste sterren van het begin van de 21e eeuw, hebben elkaar niet meer ontmoet sinds Ronaldo in 2018 Real Madrid verliet voor Juventus. Hun laatste Champions League-ontmoeting dateert van 2011 toen de Catalanen de halve finale ten koste van Real Madrid bereikten.

Juventus - FC Barcelona is vanavond vanaf 20:30 uur te zien bij SBS6 en hier op onze website/in onze app.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.