Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo wil alweer weg bij Al-Nassr'

'Ronaldo wil alweer weg bij Al-Nassr'

2 mei 2023, 16:38

Cristiano Ronaldo wil alweer vertrekken uit Saudi-Arabië. De kans om dit seizoen nog een prijs te winnen met Al-Nassr is nihil en volgens Spaanse media zorgt dit ervoor dat Ronaldo, slechts enkele maanden na zijn komst, alweer weg wil bij Al-Nassr.

Real Madrid, de Spaanse grootmacht waar Ronaldo vele successen vierde, schijnt de 38-jarige spits een rol als niet-voetballende ambassadeur te willen geven, zo meldt de Spaanse krant El Nacional.

Ronaldo forceerde in november een vertrek bij jeugdliefde Manchester United. Na een bijzonder kritisch interview van Ronaldo liet Manchester United het contract van de grootverdiener ontbinden. De Portugees zei in het tv-programma Piers Morgan Uncensored onder meer dat hij zich verraden voelt door de Engelse club en dat trainer Erik ten Hag hem wilde provoceren. Daarna tekende hij een contract tot 2025 ter waarde van 175 miljoen dollar bij de Saudi-Arabische club Al-Nassr.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.