Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo vraagt United toestemming om te vertrekken

Ronaldo vraagt United toestemming om te vertrekken

2 juli 2022, 20:19

Cristiano Ronaldo heeft Manchester United om toestemming gevraagd te mogen vertrekken. Dat meldt de Britse krant The Times. De Portugese sterspeler in de formatie van trainer Erik ten Hag begrijpt volgens de krant wel dat er een afdoende financiële vergoeding voor de topclub uit de Premier League tegenover moet staan.

In zijn tweede periode bij de club heeft Ronaldo nu een seizoen in Manchester gespeeld. Tussen 2003 en 2009 speelde hij ook al voor de club. Daarna was Ronaldo actief voor Real Madrid en Juventus, alvorens hij terugkeerde naar Engeland. De voornaamste reden voor Ronaldo om te vertrekken zou zijn dat hij komend seizoen in de Champions League wil spelen. Daarvoor heeft United zich niet geplaatst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.