Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo verwelkomde De Ligt met twee woorden bij Juventus

Ronaldo verwelkomde De Ligt met twee woorden bij Juventus

21 juli 2019, 13:15

De kersverse Juventus-aanwinst Matthijs de Ligt vertelt in een gesprek met Freek Jansen van het AD over zijn eerste ontmoeting met Cristiano Ronaldo bij de club in Turijn.

"Cristiano Ronaldo memoreerde nog even aan onze woordenwisseling na afloop van de Nations League-finale in juni. ‘Agent Ronaldo’, grapte hij over zichzelf." Op de vraag of dat gesprekje nog invloed heeft gehad op zijn keuze, reageerde de Oranje-international als volgt: "Nee, toen had ik in mijn hoofd mijn keuze al gemaakt. Maar natuurlijk was het wel leuk wat Ronaldo zei en is het geweldig om met hem samen te kunnen trainen en spelen."

Johan snapt niets van keuze De Ligt: 'Heel onverstandig'

Johan snapt niks van keuze De Ligt: 'Héél onverstandig!'
7:00
Johan snapt niks van keuze De Ligt: 'Héél onverstandig!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.