Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo verkozen tot 'Speler van de Eeuw 2001-2020'

Ronaldo verkozen tot 'Speler van de Eeuw 2001-2020'

27 dec 2020, 18:40

De 21e eeuw is pas 20 jaar oud, maar nu al is Cristiano Ronaldo uitgeroepen tot beste voetballer van de eeuw. Dat gebeurde in Dubai tijdens de uitreiking van de Global Soccer Awards, een jaarlijks gala dat wordt georganiseerd door het makelaarskantoor van Jorge Mendes, de manager van Ronaldo.

Ronaldo's concurrenten in deze verkiezing waren de Argentijn Lionel Messi, de Egyptenaar Mo Salah en de Braziliaan Ronaldinho. De Portugees was ook genomineerd voor de verkiezing van de beste voetballer van het jaar, maar hij greep naast deze prijs. Die ging naar de Pool Robert Lewandowski van Bayern München, ook al door de FIFA uitgeroepen tot wereldspeler van 2020.

Er was ook al een verkiezing van de club van de eeuw. Die prijs ging naar Real Madrid. De Spaanse coach Pep Guardialo kreeg de award voor beste coach van de eeuw.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.