Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo trakteert zichzelf op verjaardagscadeau van 8 miljoen euro'

'Ronaldo trakteert zichzelf op verjaardagscadeau van 8 miljoen euro'

13 feb 2021, 15:30

Cristiano Ronaldo heeft een nieuwe auto aan zijn collectie toegevoegd. De aanvaller van Juventus heeft voor zijn 36ste verjaardag een Bugatti Centodieci gekocht, dat meldt het Spaanse AS.

Onlangs is Bugatti begonnen met de productie van de peperdure auto. Ronaldo zal pas in 2022 zijn nieuwe auto kunnen ophalen, omdat op dit moment het voertuig nog in de testfase zit. De zeldzame Bugatti Centodieci kost maar liefst 8 miljoen euro.

De Bugatti Centodieci, waarvan er maar tien worden gemaakt, bezit een 16-cylinder en kan in slechts 6,1 seconden een snelheid van 200 km/u aantikken. De maximale snelheid van het nieuwste Bugatti-model is 380 km/u.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.