Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo traint niet en mist mogelijk duels Nations League

Ronaldo traint niet en mist mogelijk duels Nations League

3 sep 2020, 19:24

Cristiano Ronaldo moet mogelijk de twee aanstaande duels van Portugal in de Nations League aan zich voorbij laten gaan. De 35-jarige sterspeler ondervindt hinder van een voetblessure en sloeg om die reden opnieuw de training over.

'Onze aanvoerder heeft een infectie in zijn rechtervoet en wordt momenteel behandeld met antibiotica', aldus de Portugese voetbalbond. Ronaldo deed alleen krachttraining. Woensdag ontbrak de aanvaller van Juventus ook al op het veld.

Portugal neemt het zaterdag thuis op tegen Kroatië en wacht drie dagen later een uitwedstrijd in Zweden. Vorig jaar won Portugal de Nations League door Oranje in de finale met 1-0 te verslaan.

Vorige week maakte Ronaldo bekend dat hij bij Juventus blijft. 'Terwijl ik me op mijn derde seizoen als Juventus-speler voorbereid, zijn mijn ambities hoger dan ooit tevoren', schreef hij op social media.

Van de geblesseerde Renato Sanches is al zeker dat hij niet van de partij is bij de eerste twee duels van Portugal in de Nations League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.