Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo test negatief en hoeft niet langer in thuisisolatie

Ronaldo test negatief en hoeft niet langer in thuisisolatie

30 okt 2020, 19:48

Cristiano Ronaldo hoeft niet langer in thuisisolatie vanwege een positieve coronatest. Zijn club Juventus maakte vrijdagavond bekend dat de Portugese aanvaller negatief heeft getest.

Ronaldo testte op dinsdag 13 oktober positief. Hij miste daardoor al vier duels van Juventus, waaronder de wedstrijd in de Champions League van woensdag tegen FC Barcelona (2-0-verlies). Eerder deze week testte Ronaldo nog positief en de regels van de Europese voetbalbond UEFA schrijven voor dat een speler minimaal 24 uur voor aanvang van een wedstrijd negatief moet testen.

'Voel mij goed en gezond! Forza Juve!', schreef Ronaldo (35) op sociale media. Daar voegde hij het commentaar 'PCR is bullshit' aan toe, doelend op de keel- en neusslijmtest die wordt gebruikt om het coronavirus aan te tonen. Die reactie verwijderde hij later.

Juventus wacht zondag de uitwedstrijd tegen Spezia. Ferencváros uit Hongarije is woensdag de tegenstander in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.