Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo lijkt klaar voor Ajax uit

Ronaldo lijkt klaar voor Ajax uit

7 apr 2019, 16:53

Cristiano Ronaldo heeft voorzichtig de training hervat. De grote vedette van Juventus werkte een deel van de oefensessie met zijn ploeggenoten af.

Ronaldo is zo goed als hersteld van een hamstringblessure die hij eind maart tijdens een EK-kwalificatieduel met Portugal tegen Servië opliep. Massimiliano Allegri was vrijdag al optimistisch over het herstel van Ronaldo. De trainer van Juventus heeft goede hoop dat hij de Portugees kan opnemen in zijn selectie voor het uitduel van woensdag met Ajax in de kwartfinale van de Champions League. Allegri liet in het midden of hij Ronaldo al een basisplaats durft te geven.

Emre Can ontbrak zondag op de training van Juventus. De middenvelder viel zaterdag geblesseerd uit tegen AC Milan.

Ajax - Juventus is aanstaande woensdag live te zien bij Veronica.

De mannen zijn onder de indruk van de sterspeler:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.