Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo: tegen Ajax ben ik erbij

Ronaldo: tegen Ajax ben ik erbij

26 mrt 2019, 08:58

LISSABON (ANP) - Cristiano Ronaldo denkt dat hij over twee weken gewoon kan meedoen bij Juventus in het eerste duel met Ajax in de kwartfinales van de Champions League. ,,Ik maak me geen zorgen, ik ken mijn lichaam heel goed'', zei Ronaldo tegen Portugese media, nadat hij met een hamstringblessure was uitgevallen in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Servië (1-1).

De aanvoerder van de Europees kampioen voelde in de 28e minuut, bij een sprint langs de zijlijn, ineens iets in zijn rechterbovenbeen. Ronaldo verliet hinkend het veld. In de tweede helft meldde hij zich in een trainingspak weer langs de lijn, om bondscoach Fernando Santos te helpen bij het coachen.

,,Ik ben kalm, want ik weet dat ik zonder problemen binnen één tot twee weken weer fit ben'', zei Ronaldo. Zijn Italiaanse club Juventus speelt in de Serie A in acht dagen tijd drie wedstrijden, tegen Empoli, Cagliari en AC Milan. Op 10 april is in Amsterdam het eerste duel met Ajax, de return in Turijn volgt zes dagen later.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.