Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo slaat terug naar Italiaanse minister: 'Dat is een leugen!'

Ronaldo slaat terug naar Italiaanse minister: 'Dat is een leugen!'

16 okt 2020, 21:55

Cristiano Ronaldo heeft krachtig ontkend dat hij tijdens de afgelopen interlandperiode de coronaregels in Italië heeft geschonden. "Ik heb het protocol nooit overtreden", liet de Portugese sterspeler op social media weten. "Iemand hier in Italië, wiens naam ik niet zal noemen, heeft gezegd dat ik dat wel heb gedaan. Dat is simpelweg een leugen."

Volgens de Italiaanse sportminister Vincenzo Spadafora heeft Ronaldo twee keer de coronaregels genegeerd. Dat zei hij donderdag desgevraagd. Het Openbaar Ministerie in Italië is daarvan op de hoogte gebracht.

Ronaldo en andere spelers van Juventus vertrokken vorige week bij de Italiaanse kampioen om hun verplichtingen bij nationale teams na te komen. Selectie en staf van de club uit Turijn dienden op dat moment echter in quarantaine te blijven na twee positieve coronagevallen bij begeleiders.

Afgelopen dinsdag werd bekend dat Ronaldo in Lissabon positief had getest op het longvirus. Inmiddels is hij terug in Turijn. Volgens Juventus is Ronaldo, die zegt dat hij nergens last van heeft, na goedkeuring van gezondheidsautoriteiten met een ambulancevlucht teruggekeerd naar Italië.

"Ik zet mijn quarantaine thuis voort", gaf Ronaldo te kennen. "Ik ben alleen, mijn gezin zit op een andere verdieping. We komen niet met elkaar in contact. Zo zal het de komende tien dagen waarschijnlijk blijven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.