Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo scoort voor winnend Juventus in duizendste wedstrijd

Ronaldo scoort voor winnend Juventus in duizendste wedstrijd

22 feb 2020, 21:08

Cristiano Ronaldo heeft zijn duizendste seniorenwedstrijd gevierd met een doelpunt. De 35-jarige Portugees opende namens Juventus de score in de gewonnen uitwedstrijd tegen hekkensluiter SPAL (1-2). Hij was voor de elfde opeenvolgende competitiewedstrijd trefzeker en evenaarde daarmee Gabriel Batistuta (1994 voor Fiorentina) en Fabio Quagliarella (2018-2019 voor Sampdoria).

Matthijs de Ligt moest bij Juventus op de bank beginnen, evenals vorig weekeinde thuis tegen Brescia (2-0). In de 54e minuut van het duel met SPAL viel de oud-Ajacied in voor aanvoerder Giorgio Chiellini, die na een lange absentie weer helemaal terug is. Zes minuten later zorgde Aaron Ramsey op fraaie wijze voor 0-2 uit een pass van Paulo Dybala. Uit een dubieuze strafschop kwam SPAL nog wel terug tot 1-2, maar de gelijkmaker stond de Italiaanse kampioen niet toe.

Juventus heeft als koploper nu vier punten meer dan Lazio. De nummer twee speelt zondag uit tegen Genoa.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.