Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo schiet Juventus vanaf strafschopstip naar zege

Ronaldo schiet Juventus vanaf strafschopstip naar zege

13 dec 2020, 21:07

Cristiano Ronaldo heeft Juventus aan een uitzege op Genoa geholpen. De Portugees benutte in de slotfase twee strafschoppen: 1-3.

Paulo Dybala bracht Juventus op voorsprong. Stefano Sturaro tekende voor de gelijkmaker en vervolgens sloeg Ronaldo in de 78e en 89e minuut toe vanaf de strafschopstip. Afgelopen dinsdag was Ronaldo ook twee keer trefzeker vanuit een penalty, in de Champions League tegen FC Barcelona.

Voor Ronaldo was het zijn honderdste optreden voor Juventus. Hij scoorde daarin 79 keer.

Matthijs de Ligt werd in de slotfase gewisseld bij Juventus, dat nu vierde staat in de Serie A. De kampioen heeft een achterstand van 3 punten op koploper AC Milan, dat zondag nog tegen Parma speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.