Ronaldo schiet Juventus langs Torino

15 dec 2018, 23:39

TURIJN (ANP) - Juventus heeft de uitwedstrijd tegen stadgenoot Torino moeizaam gewonnen. De koploper uit de Serie A had aan één doelpunt genoeg voor de drie punten: 0-1.

Cristiano Ronaldo benutte in de 70e minuut een strafschop. Salvador Ichazo stopte zijn inzet bijna, maar de Uruguayaanse doelman (die na twintig minuten in het veld was gekomen) zag de bal via zijn handen toch in het doel gaan. Voor Ronaldo was het zijn elfde doelpunt dit seizoen in de competitie.

Juventus heeft na zestien speelronden 46 punten, elf meer dan Napoli. De nummer twee speelt zondag de uitwedstrijd tegen Cagliari.