Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo schiet Juve vanaf elf meter naar zege

Ronaldo schiet Juve vanaf elf meter naar zege

27 jan 2019, 23:41

ROME (ANP) - Juventus heeft met een late strafschop puntenverlies in Rome voorkomen. De koploper uit de Serie A won met 2-1 bij Lazio en profiteerde van het puntenverlies van Napoli een dag eerder. Juventus heeft nu elf punten voorsprong op Napoli, dat een dag eerder niet verder was gekomen dan 0-0 bij AC Milan.

Lazio leek op weg om Juventus de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen. Dat gebeurde wel met hulp van de club uit Turijn. Emre Can had bij een corner de bal achter de eigen doelman Wojciech Szczesny gewerkt. Invaller João Cancelo bracht de bezoekers een kwartier voor tijd weer op gelijke hoogte.

In de slotfase hield Senad Lulic Cancelo vast, waarop scheidsrechter Marco Guida naar de stip wees. Cristiano Ronaldo bezorgde zijn ploeg vanaf elf meter alsnog de drie punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.