Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo reageert veelzeggend over absentie in lijst met beste spelers van 2023

Ronaldo reageert veelzeggend over absentie in lijst met beste spelers van 2023

29 dec 2023, 18:27

Cristiano Ronaldo heeft met een veelzeggende reactie zijn ongenoegen laten blijken om het feit dat hij ontbreekt in een lijst van de beste voetballers van het (bijna) afgelopen kalenderjaar, van de International Federation of Football History & Statistics (IFFHS).

De IFFHS publiceerde eerder deze week een lijst met de top tien van beste spelers van 2023 wereldwijd. Achtereenvolgens Erling Haaland, Kylian Mbappé, Lionel Messi, Rodri, Jude Bellingham, Kevin De Bruyne, Harry Kane, Bernardo Silva, Vinícius Júnior en Lisandro Martínez staan wél op de lijst.

De aanvaller van Al-Nassr reageerde onder een Instagram-post met drie lachende emoji's en een poppetje dat zijn handen voor zijn ogen houdt. Ronaldo was in 24 wedstrijden voor Al-Nassr in alle competities 23 keer trefzeker en leverde daarin elf assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.