Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo laat voor het eerst van zich horen na WK-debacle: 'Ik heb altijd alles gegeven'

Ronaldo laat voor het eerst van zich horen na WK-debacle: 'Ik heb altijd alles gegeven'

11 dec 2022, 16:11

Cristiano Ronaldo was zaterdagavond niet te troosten toen Marokko de Portugezen naar huis stuurde op het WK. De legendarische voetballer praatte na afloop ook niet met de pers, maar heeft nu via social media een eerste reactie gegeven.

"Het winnen van het WK met Portugal is altijd mijn grootste droom geweest", schrijft de clubloze aanvaller op Instagram. "Ik heb veel internationale prijzen mogen winnen, ook met Portugal, maar mijn land aan de top van de wereld brengen was het ultieme doel. Ik heb daar hard voor gevochten. Ik heb op vijf verschillende WK's mogen scoren en werd altijd omringd door geweldige spelers en gesteund door miljoenen Portugezen. Ik heb alles gegeven op het veld en de droom nooit opgegeven. Helaas is de droom gister beëindigd."

Ook reageert de Portugees kort op alle geruchten over zijn negatieve houding bij de nationale ploeg in Qatar. "Het heeft nu geen zin om iets te zeggen over alle geruchten', vervolgt de vedette. 'Ik wil alleen dat jullie weten dat er veel geschreven en gespeculeerd wordt, maar dat mijn toewijding voor Portugal nooit is veranderd. Ik ben altijd blijven vechten voor het gezamenlijke doel en heb nooit mijn terug naar mijn ploeggenoten of mijn land gekeerd. Meer heb ik op dit moment niet te zeggen. Bedankt Portugal, bedankt Qatar. De droom was leuk voor zolang-ie duurde", concludeert Ronaldo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.