Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo pakt opnieuw een record en verslaat Messi met flinke cijfers

Ronaldo pakt opnieuw een record en verslaat Messi met flinke cijfers

29 okt 2021, 18:04

Cristiano Ronaldo heeft opnieuw een record te pakken. De Portugese ster heeft op Instagram met ruim 27,5 miljoen de meeste likes ooit gehaald. Ronaldo verslaat hiermee Lionel Messi.

Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez krijgen er een tweeling bij. Het paar maakte de gezinsuitbreiding gezamenlijk op Instagram bekend. Na amper een half uur had het heuglijke bericht al ruim 6 miljoen 'likes' ontvangen. 'Onze harten zitten vol met liefde. We kunnen nauwelijks wachten om jullie te leren kennen', meldde het paar bij een foto waarop ze twee echobeelden laten zien.

Ronaldo heeft al vier kinderen. Met Rodriguez kreeg hij een dochter, die inmiddels 3 jaar oud is. Het stel ontmoette elkaar in Madrid in 2016 toen de Portugese vedette voor Real Madrid speelde. In 2017 onthulde Ronaldo dat hij mikt op zeven kinderen, evenveel als zijn wereldberoemde shirtnummer. 'Dat is mijn fetisjnummer', sprak hij onomwonden. Vorig jaar nog benadrukte ook zijn partner dat ze meer kinderen wilde.

Lionel Messi

Eerder stond het record met de meeste likes op Instagram op naam van Lionel Messi. De Argentijnse ster behaalde met een foto in het Parc des Princes van Paris Saint-Germain ruim 22 miljoen likes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.