Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo ontbreekt op training Portugal

Ronaldo ontbreekt op training Portugal

30 nov 2022, 18:10

Cristiano Ronaldo ontbrak woensdag op de groepstraining van Portugal. De superster heeft individuele hersteloefeningen gedaan.

Twee dagen na de overwinning van de Portugezen op Uruguay heeft de 37-jarige aanvaller in goed overleg besloten om voor zichzelf te trainen. Ook PSG-spelers Nuno Mendes en Danilo Pereira ontbraken op de training. De linksback viel maandag uit met een spierblessure. Oud-Roda JC’er Danilo brak eerder deze week drie ribben.

Portugal is al door naar de achtste finales van het WK en heeft aan een punt genoeg voor groepswinst. Tegenstander Zuid-Korea moet winnen en is dan nog afhankelijk van de andere wedstrijd om door te gaan.

Ronaldo is clubloos na zijn vertrek bij Manchester United. Hij werd eerder op de dag nog in verband gebracht met een transfer naar Al-Nassr in Saudi-Arabië. Marca spreekt over een salaris van 200 miljoen euro per jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.