Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo: mijn advocaten hebben alle vertrouwen

Ronaldo: mijn advocaten hebben alle vertrouwen

22 okt 2018, 22:58

MANCHESTER (ANP) - Cristiano Ronaldo keert dinsdag met Juventus terug op Old Trafford, waar hij van 2003 tot en met 2009 speelde in het shirt van Manchester United. De Portugees miste het vorige Champions League-duel van 'Juve' wegens een schorsing na een rode kaart in de eerste wedstrijd tegen Valencia.

Daarnaast kreeg Ronaldo te maken met een beschuldiging van verkrachting uit 2009. Hij ontkent alle beschuldigingen. ,,Mijn advocaten hebben alle vertrouwen in een goede afloop van de zaak en ik ook. Ik ga niet liegen over de situatie", ging Ronaldo op vragen over de kwestie in.

,,Ik weet dat ik een voorbeeldfunctie heb, op en naast het veld en dat doe ik altijd met een glimlach", zei de Portugees. ,,Ik speel in een geweldige ploeg en heb een prachtige familie en vier kinderen. Ik ben een gelukkig man. Ik heb alles. Ik geniet van het voetbal en mijn leven. De waarheid zal boven tafel komen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.