Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo maakt geen vrienden in Saudi-Arabië: 'Hij keek me aan met een minachtende blik'

Ronaldo maakt geen vrienden in Saudi-Arabië: 'Hij keek me aan met een minachtende blik'

27 apr 2023, 16:27

Cristiano Ronaldo is met zijn Al-Nassr uitgeschakeld in de beker van Saudi-Arabië. Dat zat de Portugese superster duidelijk niet lekker. Jean-David Beauguel (oud-RKC) schoot Ronaldo’s tegenstander Al-Wehda naar de finale en wilde na de wedstrijd een gesprek aangaan met de Portugees, dat pakte anders uit dan verwacht.

Beauguel maakte het enige doelpunt van de wedstrijd en liep na het laatste fluitsignaal naar Ronaldo toe, maar van een gesprek kwam het niet. Dat stelde de 31-jarige spits flink teleur, vertelde hij aan l’Équipe. Het leek erop alsof Ronaldo de bekeruitschakeling maar moeilijk kon accepteren.

"Na de wedstrijd zei ik hem dat ik een grote fan van hem ben en vroeg ik om zijn shirt", blikt Beauguel terug op het moment. "Hij schudde mijn hand zonder me echt aan te kijken. Met een minachtende blik. Ik begrijp dat hij teleurgesteld was door het verlies van zijn ploeg, maar dat verraste me. Op het veld was hij vervelend en schreeuwde hij naar zijn ploeggenoten."

Dat Ronaldo gefrustreerd is valt te begrijpen. De 38-jarige spits lijkt dit seizoen namelijk geen enkele prijs te gaan pakken. Na twee verliespartijen in de competitie wordt de landstitel een heel moeilijk verhaal en Al-Nassr is nu dus ook uitgeschakeld in de beker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.