Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo kan terugkeer naar Real Madrid vergeten'

'Ronaldo kan terugkeer naar Real Madrid vergeten'

27 mrt 2021, 18:26

Cristiano Ronaldo keert na dit seizoen niet terug bij Real Madrid. De 36-jarige aanvaller van Juventus is niet in beeld bij De Koninklijke. Dat meldt MARCA.

Volgens de Spaanse krant is een terugkeer van Ronaldo in Madrid niet aan de orde. De Portugees werd de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met Real Madrid. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou Ronaldo hebben aangeboden bij de clubleiding van Madrid, maar een terugkeer komt er volgens MARCA niet.

Real Madrid heeft nu ook niet de financiële middelen om Ronaldo te kunnen halen. De club uit de Spaanse hoofdstad hoopt ook eerder op jonge spelers als Erling Haaland en Kylian Mbappé.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.