Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo hoefde De Ligt niet te overtuigen

Ronaldo hoefde De Ligt niet te overtuigen

19 juli 2019, 13:04

Cristiano Ronaldo heeft Matthijs de Ligt niet het laatste zetje gegeven om voor Juventus te kiezen. "Het was een eer dat hij na de finale van de Nations League naar me toekwam", vertelde de verdediger van het Nederlands elftal vrijdag tijdens zijn drukbezochte presentatie in de perszaal van de kampioen van Italië. "Maar ik had mijn beslissing toen al genomen."

Ronaldo vroeg De Ligt na de eindstrijd tussen Portugal en Oranje (1-0) naar Juventus te komen. Camera's registreerden het onderonsje van beide spelers. De Ligt stond op dat moment ook nog in de belangstelling van FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Johan snapt niets van keuze De Ligt: 'Heel onverstandig'

Johan snapt niks van keuze De Ligt: 'Héél onverstandig!'
7:00
Johan snapt niks van keuze De Ligt: 'Héél onverstandig!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.