Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo helpt Juventus aan Supercup

Ronaldo helpt Juventus aan Supercup

16 jan 2019, 21:34

JEDDAH (ANP) - Cristiano Ronaldo heeft Juventus ook aan de Italiaanse Supercup geholpen. De Portugees maakte het enige doelpunt van de regerend kampioen tegen AC Milan (1-0).

Ronaldo weet hoe het is om in een eindstrijd te scoren. Het was alweer zijn negentiende doelpunt in dertig finales met zijn club of land. AC Milan speelde het laatste kwartier met tien man. Franck Kessié kreeg een rode kaart voor een smerige overtreding op Emre Can.

Juventus won vorig seizoen de landstitel en de beker. AC Milan mocht strijden om de Supercup omdat het de bekerfinale verloor van Juventus. De Supercup werd voor ruim 61.000 toeschouwers afgewerkt in Jeddah, de tweede stad van Saudi-Arabië. Daar was lang niet iedereen blij mee in Italië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.