Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo helpt Juventus aan bekerzege op Internazionale

Ronaldo helpt Juventus aan bekerzege op Internazionale

2 feb 2021, 23:49

Cristiano Ronaldo heeft Juventus aardig op weg geholpen richting de finale van het Italiaanse bekertoernooi. De bijna 36-jarige Portugees had met twee treffers een groot aandeel in de uitzege van zijn ploeg in de eerste ontmoeting van de halve finales tegen Internazionale (1-2). De return is komende dinsdag in Turijn.

Lautaro Martínez bracht Internazionale in de 9e minuut op voorsprong. Ronaldo benutte een strafschop in de 26e minuut, nadat Ashley Young een overtreding op Juan Cuadrado had gemaakt. Ronaldo trof in de 35e minuut opnieuw doel in een leeg Stadio Giuseppe Meazza. De grote vedette van Juventus werd een kwartier voor tijd gewisseld.

Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd voor Juventus en kreeg een gele kaart. Stefan de Vrij had een basisplaats bij Internazionale en werd ook niet gewisseld. Bij Internazionale ontbrak de geschorste spits Romelu Lukaku.

De andere halve finale gaat tussen Atalanta en Napoli. De ploegen treffen elkaar woensdag, de return is een week later.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.