Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo heeft keuze gemaakt en wil carrière vervolgen in Premier League'

'Ronaldo heeft keuze gemaakt en wil carrière vervolgen in Premier League'

24 aug 2021, 20:39

Cristiano Ronaldo heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester City, zo meldt de Franse krant L'Équipe. Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van de Portugese superster, zou druk bezig zijn om de gesprekken tussen Juventus en de Engelse kampioen op gang te brengen.

De geruchten rondom een transfer van Ronaldo werden afgelopen weekend versterkt nadat hij op de bank begon in het eerste competitieduel van Juventus met Udinese. Hoewel Italiaanse media meldden dat Ronaldo op eigen verzoek begon als wissel vanwege een transfer, vertelde trainer Allegri na afloop dat Ronaldo nog niet honderd procent fit was.

Toch lijkt een transfer steeds dichterbij te komen. L'Équipe meldt dat Ronaldo zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Manchester City en hij zou zelfs al met Bernardo Silva, Rúben Dias en João Cancelo, zijn Portugese landgenoten bij City, hebben gesproken.

Een transfer naar de club van trainer Joseph Guardiola is echter wel afhankelijk van een mogelijke transfer van Harry Kane naar Manchester City. In de komende dagen moet blijken of de komst van de Engelse spits haalbaar is: zo niet, dan schakelt de club door naar Ronaldo.

De Portugees zou zo'n 25 miljoen euro moeten kosten. City is echter niet van plan om dat bedrag te betalen en zou Aymeric Laporte in willen zetten als ruilmiddel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.