Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo had bizarre wens bij verhuizing naar Manchester

Ronaldo had bizarre wens bij verhuizing naar Manchester

9 okt 2021, 14:36

Cristiano Ronaldo keerde afgelopen zomer terug bij zijn oude liefde Manchester United. De Portugese vedette verhuisde hierom naar Cheshire, een plaats in de buurt van Manchester. Een anonieme bron weet tegenover The Sun te melden dat Ronaldo bijzondere prioriteiten had bij de verhuizing vanuit Turijn.

Zo weet de bron te melden dat Ronaldo een hele cabine liet overvliegen vanuit Italië. Het zou gaan om een zogeheten cryotherapie cabine, waarmee sporters werken aan hun spierherstel. In de cabine kan het tot wel -200 graden worden, wat de bloedcirculatie bevordert en het immuunsysteem verbetert. Zo'n cryotherapie cabine is niet een alledaags onderdeel van ieders inboedel: de kast kost namelijk bijna 60.000 euro. Het is dan ook wel voor te stellen dat Ronaldo het apparaat liever laat overvliegen, dan een nieuwe aan te schaffen.

'Het was een van zijn grootste prioriteiten om de cabine te laten meeverhuizen omdat hij weet wat de Premier League van je lichaam vraagt. Ronaldo is blij nu. Dit helpt hem om fit te blijven voor de wedstrijden', weet de anonieme berichtgever tot slot te melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.