Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo en De Ligt helpen Juventus langs Fiorentina

Ronaldo en De Ligt helpen Juventus langs Fiorentina

2 feb 2020, 15:49

Juventus heeft zich op eigen veld hersteld van de competitienederlaag van afgelopen week tegen Napoli. De ploeg van Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt won van Fiorentina met 3-0. Twee doelpunten werden gemaakt vanaf de strafschopstip door Ronaldo, waarmee het totaal van de Portugees dit seizoen op negentien doelpunten komt. In blessuretijd was De Ligt met het hoofd goed voor de derde Turijnse treffer.

Door de overwinning staat koploper Juventus weer even 6 punten voor op Internazionale, dat zondagavond een uitwedstrijd speelt tegen Udinese.

In de 40e minuut kende arbiter Fabrizio Pasqua de eerste penalty toe na ingrijpen van de VAR. Die had geconstateerd dat Germán Pezzella de bal tegen de hand had gekregen. Ronaldo schoot onberispelijk raak. Tien minuten voor tijd zag Pasqua in een overtreding van Federico Ceccherini een strafschop. Het discutabele besluit leverde Ronaldo zijn tweede treffer op. De Ligt kopte in blessuretijd raak, zoals hij dat vorig seizoen in hetzelfde stadion nog voor Ajax had gedaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.