Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo en Bonucci excuseren zich voor pover Juventus

Ronaldo en Bonucci excuseren zich voor pover Juventus

23 dec 2020, 15:41

Cristiano Ronaldo en Leonardo Bonucci hebben zich woensdag geëxcuseerd voor het zwakke optreden van Juventus. De landskampioen ging dinsdag op eigen veld met 3-0 onderuit tegen het laag geklasseerde Fiorentina. "De slechtste wedstrijd van het seizoen", meldde verdediger Bonucci op Instagram. "Een pover optreden en onacceptabel resultaat", vond Ronaldo.

Juventus speelde vanaf de 18e minuut met tien man nadat Juan Cuadrado uit het veld was gestuurd. Matthijs de Ligt verdween kort voor tijd naar de kant met mogelijk een spierblessure. De club heeft zich daarover nog niet uitgelaten.

"Ik bied mijn excuses aan aan onze fans, meer is er eigenlijk niet te zeggen", schreef Bonucci. Ronaldo keek terug op een teleurstellende afsluiting van een speciaal jaar. "In vele opzichten, lege stadions, Covid-protocollen, uitgestelde wedstrijden, een lange onderbreking en nu een drukke kalender. Maar dit is geen excuus. We weten dat we meer moeten brengen. Wij zijn Juventus. En we kunnen niet minder dan een topprestatie accepteren."

Juventus staat slechts vierde in de Serie A op zeven punten van koploper AC Milan. Op 3 januari vervolgt het de competitie met een thuiswedstrijd tegen Udinese.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.