Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo breekt record: meeste interlands ooit voor een land

Ronaldo breekt record: meeste interlands ooit voor een land

23 mrt 2023, 20:45

Cristiano Ronaldo donderdagavond in de basis voor zijn 197ste interland met Portugal. Met dit aantal passeert de 38-jarige vedette Bader Al-Mutawa uit Koeweit, waarmee hij na het WK samen de lijst aanvoerde met 196 interlands. De man uit Koeweit is sinds juni 2022 niet meer opgeroepen, dus hoeft Ronaldo in hem geen concurrent meer te zien.

Ronaldo zelf was eerder al duidelijk over zijn rol bij het Portugese elftal: ''Ik heb het gevoel dat ik het nationale elftal nog veel te bieden heb. Hopelijk kan ik dat in de komende wedstrijden bewijzen. Voorlopig ben ik er nog bij. Het is mijn bedoeling om nog veel wedstrijden voor Portugal in actie te komen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.