Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronaldo laat zijn hotels ombouwen tot ziekenhuizen'

'Ronaldo laat zijn hotels ombouwen tot ziekenhuizen'

15 mrt 2020, 11:43

Cristiano Ronaldo laat zijn twee hotels in Portugal ombouwen tot ziekenhuizen, zo meldt de Spaanse sportkrant Marca. De Portugees zou ook de salarissen van de artsen en alle andere financiële kosten uit eigen zak betalen.

Ronaldo bezit twee hotels in Portugal, één in zijn geboorteplaats Madeira, en één in Lissabon. De sterspeler van Juventus heeft besloten deze hotels om te toveren tot ziekenhuizen waar patiënten met het coronavirus kunnen worden behandeld. De aanvaller zou garant staan voor alle financiële kosten die hierbij komen kijken, schrijft Marca.

Ronaldo verblijft momenteel met zijn gezin in Portugal, om zijn zieke moeder die in het ziekenhuis was opgenomen bij te staan. Wat volledig los staat van het coronavirus. Toen de Juventus-speler in Portugal zat, kwam het nieuws naar buiten van zijn besmette teamgenoot Rugani. De Juventus-selectie ging in quarantaine en Ronaldo bleef in overleg met de club in Portugal.

Ronaldo plaatste een emotioneel statement op Instagram, waarin hij zijn steun uitspreekt voor de mensen in de zorg: "Het beschermen van mensenlevens komt voor al het andere."

VIDEO - René vreest coronavirus: 'Ik ga ervan uit dat ik het krijg'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.