Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo: 1000 procent zeker dat ik bij Juventus blijf

Ronaldo: 1000 procent zeker dat ik bij Juventus blijf

20 apr 2019, 22:55

Cristiano Ronaldo werd door Juventus voor 100 miljoen aangetrokken om de Champions League na 23 jaar eindelijk weer naar Turijn te halen. Dankzij Ajax ging dat niet door, maar Ronaldo had met 19 doelpunten wel een belangrijk aandeel in de 35e landstitel van Juventus. ,,Mijn eerste seizoen was volgens mij zeer goed. Ik heb mij uitstekend aangepast en wil hier blijven", zei de 34-jarige Portugese sterspeler tegen Italiaanse media.

Ronaldo was ook goed voor weer een record. Hij is nu de eerste speler die kampioen werd in de hoogste voetbalcompetities van Engeland (Manchester United), Spanje (Real Madrid) en Italië. ,,Het was een jaar van succes, we zijn gelukkig", aldus Ronaldo die ook nog even terugkwam op de uitschakeling door Ajax. ,,Je kunt niet altijd winnen. Hoe graag we dat ook wilden."

Volgend jaar ziet Ronaldo als een nieuwe bladzijde. ,,Ik geloof dat ik hier nog de Champions League kan winnen. Ik blijf 1000 procent zeker bij Juventus."

Samenvatting Juventus-Ajax

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.