Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldinho bijna failliet

Ronaldinho bijna failliet

6 nov 2018, 18:34

De Braziliaanse site UOL Esporte weet te melden dat Ronaldinho bijna failliet is. Aanleiding hiervoor zit hem in een rechtszaak over een stuk bouwgrond.

In 2015 werd Ronaldinho veroordeeld tot een boete van 164.000 euro omdat hij suikermolens had laten bouwen op een terrein waar dat helemaal niet mag. Het gebied in Porto Alegre blijkt namelijk beschermd natuurgebied te zijn. De oud-voetballer weigerde echter te betalen, waardoor de schuld inmiddels zou zijn opgelopen naar 1,7 miljoen euro.

UOL Esporte schijnt ook te weten waarom hij de schuld nog niet betaald heeft; 'hij heeft nog maar zes euro op zijn bankrekening staab', zo luidt het sportplatform na contact met de Braziliaanse financiële diensten.

Nike zou de voetballer eventueel kunnen redden. Het bedrijf schijnt een nieuwe schoen op de markt te willen brengen met de naam 'Ronaldinho'. Hopelijk wordt de rekening van de voetballer daarmee een beetje gespekt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.