Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldinho aangehouden in Paraguay

Ronaldinho aangehouden in Paraguay

5 mrt 2020, 12:10

Oud-voetballer Ronaldo de Assís Moreira, beter bekend als Ronaldinho, is gisteravond aangehouden in Paraguay. De voormalig speler van FC Barcelona zou het land binnen zijn gekomen met een vals paspoort. Dit is inmiddels bevestigd door de Paraguayaanse autoriteiten.

Ronaldinho is onder andere in Paraguay om zijn nieuwe boek te promoten. Ook had hij nog andere commerciële verplichtingen op de planning staan. Of deze nog doorgaan is nog maar zeer de vraag.

Woensdagavond viel de Paraguayaanse politie de suite binnen van de Braziliaan en zijn broer Oscar. Zij vonden daar twee valse Paraguayaanse paspoorten. De twee broers zaten in een hotel dichtbij de hoofstad Asunción. Zij mochten daar de nacht nog doorbrengen en moesten zich donderdagochtend melden bij de lokale politie, dit meldt het Braziliaanse medium GLOBO.

In 2018 werd het Braziliaanse paspoort van de voetballegende in beslag genomen, door een milieuboete. Dit zou de aanleiding zijn voor zijn valse Paraguayaanse paspoort.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.