Terug

Volg Vandaag Inside

Ronald Koeman vertelt over voetballer René: ‘Hij was wel een mannetje natuurlijk’

Ronald Koeman vertelt over voetballer René: ‘Hij was wel een mannetje natuurlijk’

8 feb 2023, 11:00

Bondscoach Ronald Koeman was deze week te gast in de YouTube-serie van Andy van der Meijde: Bij Andy in de auto. In de aflevering komt ook de periode dat Ronald en René samenspeelden bij PSV ter sprake, de bondscoach herinnert zich de voetballer René van der Gijp nog goed.

Koeman is lovend over het voetbaltalent dat René had. "Hij kon geweldig voetballen, hij was een geweldige rechtsbuiten met een geweldig schot. Het seizoen dat ik naar PSV ging speelde hij geweldig. Hij had ook een actie buitenom."

Wel was het zo dat René alleen goed kon spelen als de omstandigheden goed waren, vertelt Koeman. "René was wel een mannetje natuurlijk. Als het wind tegen was, speelde je met iemand minder."

René van der Gijp was eerder in Vandaag Inside niet onder de indruk van Ronald Koeman zijn voorkomen in de media.

René over recente media-optredens Ronald Koeman: 'Dat is gewoon écht heel slecht!'
2:06
René over recente media-optredens Ronald Koeman: 'Dat is gewoon écht heel slecht!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.