Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronald Koeman polst Feyenoorder Hartman voor Oranje'

'Ronald Koeman polst Feyenoorder Hartman voor Oranje'

25 feb 2023, 22:20

Quilindschy Hartman heeft zich in de kijker gespeeld van Oranje, zo stelt Feyenoord-platform 1908. Bondscoach Ronald Koeman zou de 21-jarige linksback namelijk hoogstpersoonlijk hebben gepolst voor de interlandperiode van eind maart.

Hartman beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak in De Kuip. Hij kwam tot op heden tot 17 wedstrijden in het tricot van Feyenoord: daarin was hij eenmaal trefzeker en was hij twee keer aangever. Deze prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven.

Naar verluidt zou Koeman namelijk contact hebben opgenomen met Hartman voor de voorselectie van Oranje in maart. Het zou de eerste keer zijn voor. Oranje speelt eind maart twee kwalificatiewedstrijden voor het EK tegen Frankrijk (24-3) en Gibraltar (27-3).

Volgens 1908 is Hartman niet de enige nieuwe naam op de radar van Koeman. Zo zouden ook Owen Wijndal, Bjorn Meijer, Patrick van Aanholt, Mitchel Bakker en Ian Maatsen op de shortlist staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.