Terug

Volg Vandaag Inside

Ronald Koeman: 'Luuk de Jong gaat niet mee naar het EK'

Ronald Koeman: 'Luuk de Jong gaat niet mee naar het EK'

4 feb 2024, 11:17

Ronald Koeman houdt er geen rekening mee dat Luuk de Jong terugkeert in Oranje. De spits van PSV is bezig aan een sterk seizoen en scoorde al achttien keer in de Eredivisie.

"Luuk de Jong gaat niet mee naar het EK", begint de bondscoach in Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Ik werd wederom bondscoach en toen heeft Luuk mij gebeld. Hij gaf aan dat hij meer tijd voor zijn gezin wilde, zeker in interlandperiodes. Ook omdat hij een jaartje ouder wordt."

"Daarna kwam de opmerking van Luuk dat hij de deur openliet en jullie als media zijn daar - terecht - op gesprongen. Toen heb ik hem gebeld met de vraag of dat zo is. Dat was niet het geval. Ik heb hem gezegd dat als hij mocht veranderen van mening, hij mij moet bellen. Dus dit is een station dat voorbij is."

De 33-jarige Luuk de Jong werd in september 2021 door Koeman naar FC Barcelona gehaald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.