Terug

Volg Vandaag Inside

'Ronald Koeman krijgt spreekverbod van Laporta en komt niet naar talkshow HLF8'

'Ronald Koeman krijgt spreekverbod van Laporta en komt niet naar talkshow HLF8'

4 okt 2021, 17:10

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman zou aanstaande woensdag te gast zijn bij HLF8, de talkshow van Johnny de Mol op SBS6, maar vanwege een spreekverbod, dat hem is opgelegd door president Joan Laporta, komt hij toch niet langs, meldt het Algemeen Dagblad.

Een redacteur van HLF8 laat aan het AD weten: 'Alles was in kannen en kruiken, maar het mag opeens toch niet. Johnny de Mol heeft Koeman vrijdag nog gesproken. Hij wilde sowieso komen, of hij nou ontslagen werd of niet. Nadat we zijn komst voor woensdag vandaag naar buiten hebben gebracht, heeft Laporta aan Koeman laten weten dat de trainer in Nederland niet met de pers mag praten.'

Barbara Barend, die de afgelopen dagen te gast was bij de familie Koeman in Barcelona, zal maandagavond aan het begin van de uitzending van HLF8 een toelichting geven over de affaire.

HLF8 is iedere werkdag vanaf 19:30u te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.