Terug

Volg Vandaag Inside

Ronald de Boer sprak Daley Blind: 'Het gaat goed, maar het is afwachten'

Ronald de Boer sprak Daley Blind: 'Het gaat goed, maar het is afwachten'

26 jan 2020, 14:25

Ronald de Boer komt bij Goedemorgen Eredivisie met een update over Daley Blind. Blind komt al een tijd niet in actie vanwege een hartspierontsteking. De Boer kwam de Ajax-verdediger tegen in de gym: 'Het gaat goed, maar het is afwachten.'

'Hij heeft getraind, maar dan moeten die waardes nog goed zijn. Hopelijk is dat weer positief. Hij zei zelf dat hij er goed op staat. Je hebt wel eens van die kwaaltjes waarvan je denkt: ja, maar ik voel toch niks? Maar je moet voorzichtig zijn, het zijn allemaal hele fragiele dingen rondom je hart. Ik weet niet wat die tests uitwijzen en wat zijn bloedwaardes zeggen. Zelf is hij positief, maar de artsen moeten een besluit nemen of het zonder risico is.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.