Terug

Volg Vandaag Inside

Romário (58) maakt comeback: ‘Als de trainer me niet opstelt, dan ontsla ik hem’

Romário (58) maakt comeback: ‘Als de trainer me niet opstelt, dan ontsla ik hem’

28 apr 2024, 18:13

De 58-jarige Braziliaanse legende Romário maakt serieus werk van zijn comeback als profvoetballer. Mocht de trainer hem uiteindelijk niet in de basis opstellen, dan schroomt hij niet om maatregelen te nemen.

Een serieuze waarschuwing voor Josué Teixeira, de trainer van América Rio de Janeiro, de club waar Romário naast speler ook voorzitter is. “Ik speel wanneer ik wil en stop wanneer ik wil. Als de trainer me niet opstelt, dan ontsla ik hem en als spelers niet naar mij passen, krijgen ze een boete”, citeert het Algemeen Dagblad de legendarische centrumspits.

Romário maakte vorige week bekend dat hij met zijn comeback een grote droom in vervulling laat gaan. “Zo kan ik een laatste droom realiseren: samenspelen met mijn zoon." Zoon Romarinho ondertekende in maart een contract bij de club die uitkomt op het tweede niveau van Brazilië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.