Terug

Volg Vandaag Inside

Roma-trainer: 'Dit wordt misschien wel onze belangrijkste wedstrijd van dit seizoen'

Roma-trainer: 'Dit wordt misschien wel onze belangrijkste wedstrijd van dit seizoen'

14 apr 2021, 18:21

AS Roma-trainer Paulo Fonseca wil dat zijn spelers in de aanloop van het beslissende duel met Ajax om een plaats in de halve finale van de Europa League niet meer denken aan de ontmoeting van vorige week in Amsterdam. "Ik wil een team zien dat vecht alsof er niet al een duel gespeeld is", stelt hij.

AS Roma verdedigt een voorsprong van 2-1, maar Fonseca is allesbehalve gerust op een goede afloop van het tweeluik. "We moeten beseffen dat we tegenover een sterk team staan", zei hij woensdag op een persconferentie op het trainingscomplex van AS Roma. "Dit wordt misschien wel onze belangrijkste wedstrijd van dit seizoen. We zijn er nog lang niet."

AS Roma heeft in de Serie A kwalificatie voor de Champions League niet meer in eigen hand. De nummer 7 van de Italiaanse competitie wil het seizoen redden met winst van de Europa League. In dat geval worden de Romeinen komend seizoen alsnog toegelaten tot de koningsklasse van het Europese clubvoetbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.