Terug

Volg Vandaag Inside

'Rol als tafelgast bij nieuwe programma VI-mannen zou me heel goed passen'

'Rol als tafelgast bij nieuwe programma VI-mannen zou me heel goed passen'

24 okt 2021, 13:48

De afgelopen weken zongen verschillende namen rond als mogelijke tafelgasten in het nieuwe, dagelijkse programma van Johan, Wilfred en René. Ook de naam van Leonie ter Braak werd genoemd.

De presentatrice kan het nieuws niet bevestigen: 'Maar het zou me wel heel goed passen,' vertelt ze aan het ANP. 'Veronica Inside is ook wel een programma dat aanstaat in huize Ter Braak.'

'Natuurlijk worden de heren vaak op de vingers getikt, maar ik moet er toch vaak heel hard om lachen. Ik ben wel echt one of the guys,' concludeert ze.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.