Terug

Volg Vandaag Inside

'Roger Schmidt's Benfica meldt zich met 15 miljoen euro bij Feyenoord'

'Roger Schmidt's Benfica meldt zich met 15 miljoen euro bij Feyenoord'

21 juli 2022, 15:55

Benfica is geïnteresseerd in Fredrik Aursnes, meldt transferspecialist Fabrizio Romano op Twitter. De Portugese topclub zou met Feyenoord spreken over een transfersom van 15 miljoen euro.

Volgens Fabrizio Romano heeft zaakwaarnemer Jim Solbakken namens Aursnes al een persoonlijk akkoord bereikt met Benfica, waar voormalig PSV-trainer Roger Schmidt sinds kort aan het roer staat.

Fredrik Aursnes maakte in de zomer van 2021 voor nog geen half miljoen euro de overstap van de Noorse club Molde FK naar Feyenoord. Aursnes heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2024.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.