Terug

Volg Vandaag Inside

Roger Schmidt uitgeroepen tot trainer van de maand in Portugal

Roger Schmidt uitgeroepen tot trainer van de maand in Portugal

10 sep 2022, 15:06

Roger Schmidt is het nieuwe seizoen geweldig van start gegaan met Benfica. De oud-trainer van PSV is tot nu toe foutloos in de Portugese competitie, na vijf wedstrijden heeft Benfica vijftien punten. En dus is hij uitgeroepen tot trainer van de maand in de Liga Portugal.

Niet alleen in de competitie gaat het geweldig met de club uit Lissabon. Ook in de Champions League is de Duitse oefenmeester goed van start gegaan. Benfica won het eerste duel in groep H met 2-0 van Maccabi Haifa.

Schmidt werd in 2020 aangesteld als hoofdtrainer van PSV, maar leek nooit echt zijn draai te kunnen vinden in Eindhoven. Bij de Eindhovenaren wist Schmidt één keer de KNVB Beker te veroveren en ook één keer de Johan Cruijff Schaal. De Duitser heeft bij Benfica een contract tot medio 2024 getekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.