Terug

Volg Vandaag Inside

Roger Schmidt in verband gebracht met vertrek bij PSV

Roger Schmidt in verband gebracht met vertrek bij PSV

2 dec 2021, 18:05

Roger Schmidt wordt in verband gebracht met een vertrek uit Eindhoven. De PSV-trainer staat al langere tijd in de belangstelling van Hertha BSC, weet Kicker, en die interesse is na na het recente ontslag van Pal Dardai alleen maar verder toegenomen.

Bij Hertha is Tayfun Korkut aangesteld als interim-trainer tot het einde van het seizoen, als opvolger van Dardai. Dat biedt de mogelijkheid om komende zomer een grote naam vast te leggen als trainer, en de komst van Schmidt wordt daarbij gezien als een optie.

Het contract van de Duitse oefenmeester loopt komende zomer af bij PSV. Schmidt is met de Eindhovense club in gesprek over contractverlenging, maar vooralsnog zijn beide partijen niet tot een akkoord gekomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.