Terug

Volg Vandaag Inside

'Roger Schmidt denkt opnieuw aan komst van Feyenoorder bij Benfica'

'Roger Schmidt denkt opnieuw aan komst van Feyenoorder bij Benfica'

21 mrt 2023, 11:10

Roger Schmidt denkt opnieuw aan de komst van een Feyenoorder bij Benfica. Volgens het Portugese Record staat Santiago Giménez op het lijstje van de Duitse trainer.

Benfica ziet in de Mexicaanse spits de mogelijke opvolger van clubtopscorer Gonçalo Ramos, mocht hij komende zomer vertrekken. Giménez is bezig aan zijn eerste seizoen bij Feyenoord en was tot nu toe in 34 officiële duels 15 keer trefzeker.

Afgelopen zomer deed Benfica al zaken met Feyenoord. Fredrik Aursnes maakte voor zo'n 15 miljoen euro overstap van De Kuip naar het Estádio da Luz.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.